VELIČANSTVENA ATMOSFERA

VELIKA FOTOGALERIJA Varaždin i Hajduk podijelili bodove pred više od 10.000 gledatelja

Bila je to odlična utakmica u kojoj su mogli uživati svi ljubitelji nogometa - golovi, crveni karton, preokreti

U Varaždinu je danas bio pravi praznik nogometa, a zaslužni su za to nogometni klubovi Varaždin i Hajduk i njihovi navijači kojih je na tribinama stadiona u Zagrebačkoj bilo oko 10500, prema službenoj procjeni, javlja Varazdinski.hr.

Bila je to odlična utakmica u kojoj su mogli uživati svi ljubitelji nogometa – golovi, crveni karton, preokreti u režiji VAR-sobe, sve je to danas bilo dio jedne odlične nogometne predstave. Utakmica je završila 1-1. U sklopu 24. kola SuperSport HNL-a splitski je prvoligaš stigao kod osmoplasiranog Varaždina.

Cilj Hajduka od prve je minute bio jasan – osvojiti tri boda, a to se ogledalo i u njihovom pristupu u početnim minutama utakmice. Krenuli su žestoko, a najbolju priliku imao je u Kalik u osmoj minuti, no odlično je reagirao Zelenika.

No Varaždin je uskoro pokazao da u ovoj utakmici ne mislim igrati sporednu ulogu pa je u 14. minuti zabio Dabro, no pogodak je poništen zbog zaleđa.

U nastavku je prijetio Hajduk, Varaždin je imao svoje prilike, a odličnu formu pokazao je u više navrata Zelenika, piše Varazdinski.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije