Serijal putopisnih predavanja

PLANINARSKO DRUŠTVO BUNDEK Publika je hodala s hodačima Putem svetog Mihaela!

Mihaela Mesarić i Siniša Golub u lipnju prošle godine prošli su Put. Sv. Mihaela u Francuskoj

Serijal putopisnih predavanja u organizaciji Planinarskog društva Bundek nastavljen je emotivnom pričom dvoje hodača. Mihaela Mesarić i Siniša Golub u lipnju prošle godine prošli su Put. Sv. Mihaela u Francuskoj, a svoja su iskustva živopisnom riječju i fotografskim zapisima prenijeli na publiku u Centru za kulturu Rudar u Murskom Središću.

Dojmovi publike opisuju atraktivnost održanog programa:

– Prekrasno. Priča se pratila kao u jednom dahu i vrijeme je proletjelo za čas. Zanimljivo! Bilo je svega, osobnih impresija i objašnjenje zašto su na taj put Mihaela i Siniša krenuli, preko korisnih tehničkih podataka kao što su cijena karte do ruta hodnje i logističkih izazova, pa do crtica o lokalnim običajima i obrascima francuskih ponašanja, uputa za buduće hodače te opisa i povijesti o ciljnoj točci Mont-Saint-Michel. Kao da smo s hodačima i mi hodali putevima Normandije, istakli su čakovečki planinari koji nisu dvojili spremiti se i doći u Mursko Središće na putopisno druženje.

Odaziv publike, murskosredišćanskih i drugih planinara te ljubitelja prirode i putovanja, bio je vrlo dobar, pa PD Bundek priprema nove putopisne programe. Program je održan 21. veljače, na dan kada se obilježava Svjetski dan turističkih vodiča. Publiku i predavače je u ime PD Bundek pozdravio član društva Josip Hrešć. Obol večeri dali su Grad Mursko Središće kao pokrovitelj događaja te CZK Rudar.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije