NAPAD U ČAKOVCU

POLICIJA NAŠLA KOLOVOĐU Trnovčanin optužen zbog tučnjave

Subota je već debelo prošla, bila je nedjelja, 18. rujna 2022. godine, pet sati ujutro. Mladež je išla iz Paladina, a među njima i društvo iz Belice

Njih četvorica krenuli su prema parkiralištu kod bivšeg MTČ-a kad su napadnuti.

Najgore je prošao mladić kojeg su srušili na tlo i stali cipelariti. Slomljen mu je nos i donji sjekutići. Nije sasvim jasno tko je sve sudjelovao u napadu, no istražitelji su identificirali kolovođu. Riječ je o 23-godišnjaku iz Trnovca. Žrtva je ispričala što se sve dogodilo:

– Iz Paladina smo krenuli prema parkiralištu. Putem su došli do nas, pješice i biciklima. Jedan od njih prilazio je svakome od nas i pitao idemo li se tuči. Kad smo stigli do automobila okupila se skupina od oko sedam osoba. Nisam vidio kad sam udaren u nos. Pao sam i osjetio udarce u glavu, bio sam sav krvav – ispričao je teško ozlijeđeni Beličanin.

No trojica njegovih prijatelja potvrdila su da ga je prvi udario i srušio Trnovčanin, kao i da je Trnovčanin bio taj koji ih je sve izazivao na tučnjavu.

Nažalost, nije do kraja raspetljano tko se sve nakon prvog udarca uključio u tučnjavu i cipelario mladića. Stoga se ne može ni sa sigurnošću reći čijim mu je udarcem nanesena teška ozljeda; ona vjerojatno potječe od udarca cipelom, na tlu…

Kolovođa iz Trnovca stoga je optužen za ipak nešto blaže kazneno djelo sudjelovanja u tučnjavi (u kojoj je osoba teško ozlijeđena), a ne za nanošenje teških tjelesnih ozljeda kako ga je policija isprva kazneno prijavila. U tijeku je i jedan drugi kazneni postupak protiv njega, upravo zbog nanošenja teških ozljeda.

*Preuzeto iz Lista Međimurje, br. 3590

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije