sportska najava

NOGOMET I RUKOMET Igra se niz prijateljskih utakmica, ali i onih prvenstvenih

Brojna sportska uzbuđenja su pred nama

Početak službene sezone sve je bliže (9. ožujka 1/8 finala Kupa MNS-a) pa su nogometni tereni „puni nogometnih događanja“. Igra se niz pripremnih prijateljskih, kontrolni susreta, najavljujemo neke od njih.

Nogometaši čakovečkog Međimurja tijekom tjedna odigrat će dva, u srijedu (17,30 sati SRC-Mladost) s međimurskim Premierligašem Nedelišćem, a u subotu u Đurđevcu s tamošnjim Graničarom. U Rudaru Mursko Središće također planiraju dva susreta. U srijedu u Palovcu s Dinamom, a u subotu u Murskom Središću sa slovenskim sastavom Polane.

Graničar Kotoriba u subotu u Imbriovcu igra s tamošnjim Borcem, Polet Sveti Martin na Muri gostuje u Lendavi kod vodećeg sastava slovenske Druge lige Nae, igraju i nogometaši Dinama Domašinec, Međimurca Dunjkovec/Pretetinec i niz drugih međimurskih sastava.

RUKOMETNE VIJESTI

Nakon što su proteklog vikenda rukometašice Zrinskog i rukometaši Čakovca uknjižili važne bodove u subotu najavljuju nove uspjehe i također važne bodove. Rukometašice Zrinskog u 17 sati u dvorani Aton Nedelišće domaćini su ekipi Osijeka, a prije toga na istom mjestu u 13 sati mladi sastav Zrinskog domaćin je prvenstvenog susreta Druge lige sjever ekipi Bjelovara II. Iz čakovečkog kluba i najava susreta 1/8 finala Kupa HRS-a. Čakovčanke u srijedu 28. veljače gostuju u Cerni kod tamošnjeg istoimenog drugoligaša i najavljuju pobjedu i plasman u ¼ finale Kupa.

Rukometaši Čakovca pak u subotu gostuju u Zagrebu kod Novog Zagreba i također najavljuju novu pobjedu, što je već sada važno glede konačnog plasmana. Čakovčani su i dalje jedini neporaženi sastav 1. lige sjever, imaju pet bodova prednosti pred drugoplasiranim Bjelovarom, najavljuju da će tako biti i nakon subote.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije