prosvjed u zagrebu

‘DOSTA JE! ODMAH NA IZBORE’ Počeo prosvjed na Markovom trgu

Lijevo-liberalnu oporbu ujedinilo je i diglo na noge imenovanje za glavnog državnog odvjetnika Ivana Turudića, čovjeka za kojeg navode da je "HDZ čovjek" koji se druži s kriminalnim miljeom

Pod nazivom “Dosta je! Odmah na izbore” na Markovom trgu se održava prosvjed koji organizira 11 parlamentarnih stranaka lijevo-liberalne oporbe, koje će s njega zatražiti zaustavljanje korupcije, kriminala, pljačke i HDZ-ove uzurpacije vlasti te raspisivanje izbora odmah, piše Večernji list.

Lijevo-liberalnu oporbu ujedinilo je i diglo na noge imenovanje za glavnog državnog odvjetnika Ivana Turudića, čovjeka za kojeg navode da je “HDZ čovjek” koji se druži s kriminalnim miljeom, koji laže i evidentno je odavao informacije iz istraga osobama kojima to nije smio.

Prosvjedom žele osvijestiti ljude da su procesi koji se trenutno događaju u Hrvatskoj opasni za cijelo društvo i pozivaju sve građane koji žele pružiti otpor pljački, sustavnom uništavanju Hrvatske i gaženju slobode da im se pridruže na prosvjedu.

Podržavate li prosvjed u Zagrebu?

Vidi rezultate

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije