učlanite se!

VEĆI I LJEPŠI Matica umirovljenika Nedelišće preselila u nove prostore

Udruga trenutno broji 610 članova, od kojih je aktivnih 180 članova

Matica umirovljenika MŽ podružnica Nedelišće nedavno je preselila u prostore bivšeg Matičnog ureda i ureda TZ u Nedelišću, na adresi Maršala Tita 60. Veći prostor u centru mjesta zasigurno će jako dobro iskoristiti za druženje i mnogobrojne aktivnosti udruge.

– Zahvaljujemo se općinskom čelništvu posebno načelniku Nikoli Novaku što su nam omogućili veće prostore i opremu što će nam uvelike pomoći u daljnjem funkcioniranju udruge. Stoga iskrena hvala. Zahvaljujem se i svojem zamjeniku Čedomiru Bacingeru kao i tajnici udruge Štefaniji Oreški na velikoj pomoći u radu udruge. Naša podružnica odaziva se na sve manifestacije Općine Nedelišće i akcije Matice, te sudjeluje u programima i aktivnostima Matice.– kazao je predsjednik udruge Ljudevit Bošćak.

Udruga trenutno broji 610 članova, od kojih je aktivnih 180 članova što je skoro jedna trećina od ukupnog broja. Matica se može ponositi sa svojim brojnim članovima, komisijama i sekcijama: Komisija za socijalu, Komisija za sport i rekreaciju, Sekcija za folklor „Bela, pikado žene, viseća kuglana žene, viseća kuglana muški, kolutovi žene, kolutovi muški, zračna puška, Pjevački zbor/folklorna sekcija, Nordijsko hodanje i Pab kviz. Vrlo su aktivni kroz godinu na svim poljima aktivnosti.

Matica umirovljenika podružnica Nedelišće trenutno upisuje nove članove u radno vrijeme tajništva koje je utorkom i četvrtkom od 8-12 sati u bivšem Matičnom uredu.

– Pozivamo sve zainteresirane umirovljenike željne druženja da se učlane u našu udrugu i bilo bi nam drago da se aktivno uključe u sam rad udruge. Imamo jako puno aktivnosti i svatko može pronaći za sebe nešto što mu osobno odgovara. Ubrzo nam slijedi proslava 8. marta i godišnja skupština. Sve naše aktivnosti i događanja možete pratiti i na Facebook stranici Podružnica umirovljenika Nedelišće.– kazala je tajnica udruge Štefanija Oreški.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije