odbojka

ODBOJKAŠKA SUPERLIGA Odličnom igrom do nove pobjede: Centrometal pobijedio ekupu Splita

Ovom pobjedom Centrometal je na trećem mjestu na tablici

OKM CENTROMETAL – OK SPLIT 3 : 1 (25:10, 25:22, 24:26, 25:16)
Dvorana OŠ Strahoninec, gledatelja 150
Suci : Šulc, Babić (oba Zagreb)

Centrometal: Šućur, Leo i Vanja Marciuš, Lučić, Juras, Matej i Marko Martinko, Novak, Jengić, Rendić, Peterlin, Zelenika, Radoš, Vuk (trener Novak)

Split: Barić, Omašić, Klisović, Dell Orco, Šutić, Nikolovski Draganić, Mrduljaš, Gudelj, Doljanin, Sabljić (trener Ćosić)

Odbojkaši Centrometala zabilježili su dvanaestu prvenstvenu pobjedu u utakmici s pretposljednjim Splitom. Trener Novak u ovoj je utakmici veliku minutažu dao igračima koji manje nastupaju. Tako su većinu utakmice odigrali Hrvoje Novak, Filip Jengić i Deni Vuk.

Na početku prvog seta gosti su poveli 4:2. Nije to potrajalo, sredinom seta Centrometal već ima 14:6. Dominirali su domaći u svim segmentima igre i ta dionica završava 25:10. U drugom setu neriješeno kod 10:10. Poveo je Centrometal 17:13. Gosti su se približili no više od gubitka 25:22 nisu mogli. U trećem setu Split vodi 5:1. Poravnato je kod 10:10. Domaći su pobjegli na par poena prednosti i kad su poveli 20:17 izgledalo je to kao rutinsko odrađivanje posla. No jako loše odigrana završnica seta međimurske momčadi donijela je set gostima s 26:24.

Po domaće se stvar još više zakomplicirala kad su osokoljeni gosti poveli sa 6:0 u četvrtom setu. No kvaliteta je ipak bila na strani Centrometala. Kad su dečki shvatili ozbiljnost situacije zaigrali su maksimalno. Poravnato je već kod 7:7. Nakon zadnjeg vodstva Splita od 11:10 domaći rade osam uzastopnih poena i utakmica je rješenja. Završilo je 25:16.

Ovom pobjedom Centrometal je na trećem mjestu na tablici s istim brojem bodova kao i drugoplasirana Ribola Kaštela. U subotu Međimurci gostuju u Sisku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije