treniraju pet mjeseci

POBJEDA ZA POVIJEST Mlade košarkašice Dubravčana bolje od križevačkog Radnika

Kada se igra sa srcem, uspjeh ne može izostati!

Nakon samo 5 mjeseci treniranja košarke, košarkašice KK „Dubravčana“ pobijedile su KK „Radnik“ Križevci sa 6 poena razlike! Pobjeda je time veća, jer su Križevci grad od cca 20.000 stanovnika, dok Donja Dubrava broji niti 1.700 stanovnika a iznjedrila je cijelu ekipu talentiranih i nadarenih košarkašica!

Subota, 3. veljače 2024. bit će upisana zlatnim slovima u povijest košarkaškog kluba Dubravčan. Sastav su činile Anabel Hošnjak, Lori Majcen, Meri Čituš, Nela Mihaljac, Lucija Ostrugnjaj, Ela Horvat, Ela Međimurec, Anja Haramija i Laura Lisjak. Svaka od njih je svojim ponašanjem, pristupom, borbom, karakterom i željom za pobjedom zaslužna za ovaj uspjeh! Pokazale su što znači timski rad, odlična obrana, učenje iz grešaka, brzo prilagođavanje uvijek novim situacijama. Bilo je tu i suza, što jedino pokazuje koliko im je bilo stalo. Kada se igra sa srcem, uspjeh ne može izostati!

Roditelji igrač više

– Slavlje nakon prve velike pobjede nastavili smo u koprivničkom MC Donalds’u gdje smo se počastili i u zajedničkom druženju djece i roditelja nastavili slavlje. Roditelju su i ovaj puta bili “igrač više” te su stvorili sjajnu atmosferu u kojoj je zaista užitak igrati!

Sada plovimo punim jedrima naprijed, pobjeda nam svima donosi jednu veliku motivaciju za daljnji rad, predanost na treningu i vjeru u sebe. Naša poruka za sve bi se mogla opisati riječima iz poznate nam pjesme: „malo nas je al’ nas ima, nije važno srušit’ ćemo snove svima! – poručuju iz KK Dubravčan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije