Jakopić travel

LIJEPE VIJESTI Jakopić Travel predstavlja novu eru putovanja s luksuznim autobusom Setra S531DT

Obiteljska tvrtka Jakopić Travel u petak, 2. veljače obogatila je svoj vozni park novim autobusom Setra S531DT, označivši time početak nove ere putovanja za svoje korisnike

Ovaj autobus najnovije generacije predstavlja rezultat uspješne suradnje s tvrtkom MB Zagreb, a ključnu ulogu u procesu nabave odigrao je gospodin Miroslav Bubanić, generalni zastupnik SETRA autobusa za Republiku Hrvatsku.

– Autobusi Setra već su dugo sinonim za luksuz, pouzdanost i primjenu najsuvremenije tehnologije u prijevozu putnika. Ovom akvizicijom, Jakopić Travel podiže kvalitetu usluge na višu razinu, obećavajući nezaboravna putovanja svojim klijentima, poručuje obitelj Jakopić.

Obiteljska tradicija i uspjeh

Osnivači tvrtke, Željko i Đurđica Jakopić, pokrenuli su posao 90-ih godina. S vremenom su im se pridružili sinovi Dejan i Jurica te kćer Željka, iako je u drugim poslovnim vodama, jednako je snažna podrška ovoj uspješnoj obiteljskoj priči. Aktivno su uključene i snahe Anja i Ljubica kao snažna potpora u promišljanju i donošenju vitalnih poslovnih odluka. Osim autobusnog prijevoza, tvrtka je proširila svoje poslovanje u različite segmente putničkog prijevoza, uključujući turističku agenciju, servisni centar, benzinske crpke, caffe barove, parking i praonicu.

Njihova predanost kvaliteti, sigurnosti i zadovoljstvu korisnika ogleda se u svim aspektima poslovanja, čineći ih prepoznatljivim i cijenjenim partnerima. Svi zaposlenici tvrtke Jakopić imaju ključnu ulogu u njenom uspjehu, a njihova međusobna podrška i zajedništvo predstavljaju temeljnu snagu koja ih gura prema daljnjem rastu i uspjehu. Ovim novim autobusom, Jakopić Travel ne samo da ulazi u novu eru putovanja već i potvrđuje svoju poziciju među najkvalitetnijim europskim autobusnim prijevoznicima.

– Od samog početka naš je obiteljski posao prepoznatljiv po tradiciji, kvaliteti, sigurnosti, pouzdanosti i zadovoljstvu naših korisnika i partnera od prvog kontakta do samog završetka putovanja. S ponosom možemo reći da danas naš vozni park spada među najmlađe i ekološki najprihvatljivije u regiji s više od 30 voznih jedinica, zaključuju braća Jakopić.

Hvala svim putnicima i partnerima koji su ovaj svečani trenutak preuzimanja učinili još posebnijim!
Jakopić

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije