POČELO SLAVLJE

FOTO/VIDEO Festival folklora i tradicije ‘Vidovo 2024’ otvorio proslavu Dana općine Donji Vidovec

Povodom Dana Općine Donji Vidovec, koji se održavaju od 8. do 22. lipnja 2024. godine, danas je započeo Festival folklora i tradicije „Vidovo 2024“.

Manifestacija je započela u 18 sati kod Caffee bara Still u Donjem Vidovcu.

Festival „Vidovo 2024“ obilježio je bogat kulturno-umjetnički program.

Uz nastupe dječje i starije sekcije KUD-a Donji Vidovec, posjetitelji su imali priliku uživati i u izvedbama gostujućih grupa.

Među njima su bili članovi KUD-a Delnice, Vokalne skupine DiM iz Delnica te Folklorne sekcije HKDM-a iz Ljubljane. Svi sudionici svojim su nastupima prenijeli bogatstvo folklorne baštine, tradicionalnih plesova, pjesama i nošnji.

Nakon kulturno-umjetničkog programa, uskoro, oko 21 sat, publiku će nasmijati predstava Kerekesh teatra „Dobra večer, došao sam po vašu kćer“. Ova popularna komedija privući će mnoge gledatelje i dodatno obogatiti večer smijehom i zabavom.

Vrhunac večeri bit ćje nastup Tamburaškog sastava „Taubeki“, koji će započeti u 22 sata. Njihova glazba stvorit će veselu atmosferu i potaknuti mnoge na ples i zajedničko pjevanje.

Festival folklora i tradicije „Vidovo 2024“ uspješno je otvorio proslavu Dana Općine Donji Vidovec, donoseći radost i veselje među mještane i posjetitelje.

Proslava Dana Općine nastavlja se s bogatim programom koji će trajati sve do 22. lipnja, donoseći još mnoštvo događanja i aktivnosti za sve generacije.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije