trening s ivanom posavec

VIDEO Najbolji saveznik u vježbanju, a osobito nakon 35. su utezi, zašto?

Gotovo svaka žena koja uđe u teretanu prvo izgovara -ne želim raditi s utezima ili, ne smijem jer ću se nabildati

Totalno pogrešna misao koja će vam produljiti rezultate. Ljeto je blizu, koliko god nam se čini da imamo vremena, zapravo ga nemamo.

Tijelo stari, to je prirodan proces, međutim, najbolja pervencija je vježbanje s utezima, točnije to su vježbe snage. Kako bi naše tijelo pomladili, izgledali bolje, kretali se bez boli i bili zadovoljni izgledom, jer koliko god kažemo da trebamo biti zahvalni na zdravlju i biti sretni što smo živi, realno želimo i izgledati ljepše i bolje, trebamo raditi s girjama, šipkama i utezima. Niti jedna elastična guma ili aerobik neće učiniti ono što će našem tijelu učiniti trening s ciljem jačanja kompletne posture s naglaskom na topljenje potkožnog masnog tkiva. Pritom ne mislim da ne trebate raditi s gumama, samo kažem da su one popratni dio.


Stoga se ne bojte primiti šipku u ruke jer da bi se nabildala, potrebna je u prvom redu dobro posložena prehrana uz pomoću koje rastu mišići, trening pomno osmišljen baš u tu svrhu, mukotrpan i redovit, s jako puno odricanja. Prosječan rekreativac je jako daleko od toga i gotovo je nemoguće postići formu jednog bildera.


Između ostalog, koliko je moguće da u samo par treninga mjesečno napravite tijelo s puno mišića, smanjite masti i napravite čudo, pa koliko god genetske predispozicije imali za to, ja ću vam samo reći, teško. Utezima, pritom ne pričam o onim aerobik zelenim, roznim i plavim utezićima, ćete potaknuti tijelo na trošenje, na redukciju potkožnog masnog tkiva, povećati količinu mišića na svojem tijelu, tonizirati tijelo i poraditi na kompletnom psihofizičkom zdravlju koje je danas narušeno modernim načinom života.


Tijelo će u tom slučaju izgledati –nikad bolje!.Postavite ciljeve i prioritete, krenite i iz treninga u trening, redovitim dolascima zaradite ono po što ste krenuli. I vjerujte u to da se razvlačenjem po podu, skakanjem stotinu marinaca i trbušnjaka ne čini nekakav veliki napredak.

Jedini ispravni i pravi put do zdravog i lijepog tijela je mukotrpan, teški i znojni funkcionalni trening. Sve ostalo je lijepo i ok, ali tada ne očekujte previše.


Kućni trening za cijelo tijelo s bučicama. Možete vježbe raditi jednu za drugim, deset do petnaest ponavljanja svaku, polako i kontrolirano. Pokušajte napraviti pet krugova.


Odručenje bučicama


Rotacija trupa


Polumarinac


Predručenje


Veslanje u pretklonu trupa


Triceps skstenzija


Biceps pregib

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije