Slobodna radna mjesta
Slobodna radna mjesta
S CILJEM UNAPRJEĐENJA SKLADIŠNOG POSLOVANJA Sobočan zapošljava, evo što se očekuje od kandidata

U potrazi ste za poslom?

S CILJEM UNAPRJEĐENJA SKLADIŠNOG POSLOVANJA Sobočan zapošljava, evo što se očekuje od kandidata

Sobočan je objavio natječaj za radno mjesto SKLADIŠTAR/KA U MEĐUFAZNOM SKLADIŠTU

Tvrtka Sobočan, osim što je jedna od najuspješnijih međimurskih tvrtki, slovi i za poželjnog poslodavca jer svojim zaposlenicima, uz poticajna primanja i ugodno radno okruženje, omogućuje kontinuirano usavršavanje i profesionalni razvoj.

S ciljem unaprjeđenja skladišnog poslovanja, Sobočan je objavio natječaj za radno mjesto SKLADIŠTAR/KA U MEĐUFAZNOM SKLADIŠTU, i to na neodređeno vrijeme. Natječaj je aktivan do 10. siječnja 2022.

Od kandidata za novo radno mjesto traži se srednja stručna sprema (3 godine), tri godine radnog iskustva u skladišnim ili sličnim poslovima, poznavanje skladišnog poslovanja, osnovno poznavanje engleskog i njemačkog jezika te dobro poznavanje i snalaženje u radu na računalu uz odlično poznavanje rada u Excelu.

Svima onima koji imaju iskustvo u skladišnom poslovanju, zasigurno neće biti problem odgovoriti i na zadatke navedene u opisu posla, a koji se odnose ponajprije na zaprimanje, označavanje, ulaznu i izlaznu kontrolu kvalitete, preuzimanje, skladištenje, izdavanje i otpremu robe, poluproizvoda i proizvoda u sljedeću fazu proizvodnje ili na skladište gotovih proizvoda, svakodnevnu elektroničku evidenciju, ažuriranje i praćenje stanja i količina na skladištu, evidenciju o prijenosu robe s odjela na odjel te stalnu komunikaciju iste prema svim odjelima. Uz skladištenje i označavanje robe po vrsti i količini na odgovarajuće skladišne pozicije te brigu o skladišnom minimumu potrošnog i sitnog materijala, potrebna je i dobra organizacija nužne papirologije; primki, izdatnica, zadužnica, međuskladišnica i ostalih.

Također, među radnim zadacima je i računalno usklađivanje stvarnog stanja sa sustavom elektroničkog praćenja resursa, komunikacija s internim odjelima i preuzimanje interne robe na interna skladišta te označavanje i razvrstavanje takve robe, brza nabava i ispomoć kod brzih internih i vanjskih dostava, izdavanje, evidencija, zaprimanje i označavanje robe od kooperanata i podizvođača, zaprimanje, provjera i adresiranje pristiglih reklamacija, otvaranje reklamacijskih naloga, odgovornost za održavanje točnog stanja zaliha materijala i svakodnevno bilježenje istoga u elektronički sustav, vođenje i evidencija količine zaprimljenih repromaterijala uz kontrolu kvalitete (ulaz robe, ulazna kontrola i skladištenje) te ordinacija skladištenja, otpreme i povrata opreme u skladište.

Svim svojim zaposlenicima Sobočan garantira redovna i poticajna mjesečna primanja iznad prosjeka djelatnosti, isplatu naknade za prijevoz te dodatne pogodnosti tijekom godine.

Prijave za otvoreno radno mjesto u Sobočanu možete predati osobno na adresi tvrtke, Slatine 18 u Murskom Središću ili poslati e-mailom na: posao@sobocan.hr

Najnovije

Reci što misliš!