OGLAS ZA POSAO

Trajni javni poziv i oglas za posao na projektu „Želim – pomoć dijelim IV“

Uključite se u ovaj značajan projekt i pridonesite poboljšanju kvalitete života starijih osoba i osoba s invaliditetom u našoj zajednici!


Pozivaju se stanovnici Međimurske županije, starije osobe i osobe s invaliditetom, da se uključe u projekt „Želim – pomoć dijelim IV“ Društva osoba s tjelesnim invaliditetom Međimurske županije, Čakovec i iskoriste besplatne usluge potpore i podrške u svakodnevnom životu. Projekt financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike iz Europskog socijalnog fonda plus, u okviru Programa Učinkoviti ljudski potencijali 2021.-2027.

Ciljne skupine:

  • Osobe starije od 65 godina.
  • Odrasle osobe s invaliditetom (18 ili više godina).

Oglas za prijem u radni odnos

Za provedbu aktivnosti u sklopu projekta „Želim – pomoć dijelim IV“ Društvo osoba s tjelesnim invaliditetom Međimurske županije objavljuje oglas za prijem u radni odnos na određeno vrijeme.

Opći uvjeti:

  • Punoljetnost.
  • Hrvatsko državljanstvo.

Poziv na sudjelovanje

Pozivamo sve kvalificirane i zainteresirane kandidate da se prijave za radna mjesta pružatelja usluga potpore i podrške u sklopu projekta „Želim – pomoć dijelim IV“.Za sve dodatne informacije i prijave, obratite se Društvu osoba s tjelesnim invaliditetom Međimurske županije, osobno, putem e-maila info@dosti-mz.hr ili telefona 040 390 070 ili +385 98 241 476.

Uključite se u ovaj značajan projekt i pridonesite poboljšanju kvalitete života starijih osoba i osoba s invaliditetom u našoj zajednici!

Više informacija na: https://dosti-mz.hr/oglas-za-prijem-u-radni-odnos-na-odredeno-vrijemeza-potrebe-provedbe-aktivnosti-u-sklopu-projektazelim-pomoc-dijelim-iv-na-podrucju-medimurske-zupanije/
https://dosti-mz.hr/trajni-javni-poziv-projekt-zelim-pomoc-dijelim-iv-sf-3-4-11-01-0298/

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije