posao nakon škole

Izazov i prilika za buduće mesare, prehrambene i veterinarske tehničare, elektromehaničare, elektrotehničare i srodna zanimanja

Kako se bliži kraj školske godine, mnogi osnovnoškolci i njihovi roditelji suočavaju se s važnom odlukom-odabir srednje škole

Želiš li osigurati svoju budućnost i raditi u prepoznatljivoj međunarodnoj kompaniji sa stoljetnom tradicijom u proizvodnji pilećeg mesa? Želiš dinamičnu radnu okolinu i kontinuirano učenje, te osobni rast i razvoj s mogućnošću napredovanja? Onda si baš na pravom mjestu!

Perutnina Ptuj je kompanija sa 117-godišnjom tradicijom u mesnoj industriji. Cijela grupacija obuhvaća zapošljava više od 4600 zaposlenika u 7 zemalja, uključujući 14 proizvodnih pogona i 3 trgovačka poduzeća. Ono što nas čini jedinstvenim je činjenica da se naši proizvodi nalaze na policama trgovina u 20 zemalja diljem svijeta, a više od 2 milijuna potrošača svakodnevno uživa u njima.
Vlasnik Perutnina Ptuj grupe je ukrajinska MHP grupa, jedna od najvećih međunarodnih poljoprivredno-industrijskih kompanija, te najbrže rastući europski proizvođač mesa peradi. MHP grupa uvidjela je potencijal cijele regije jugoistočne Europe, pa time i Hrvatske.

U PP Pipo Čakovec trenutno nas je preko 750 zaposlenih, a zajedno s našim kooperantima i farmerima činimo zajednicu od gotovo 1.500 profesionalaca koji pridonose našem uspješnom radu, s tendencijom rasta.
Sjedište naše proizvodnje i većine stručnih službi nalazi se u Čakovcu, a u još 4 grada (Zagreb, Rijeka, Zadar i Osijek) imamo urede u kojima se uglavnom koordiniraju komercijalne aktivnosti, dok 95 prodajnih objekata diljem Hrvatske čine našu maloprodajnu mrežu.
PP Pipo je moderna kompanija što svjedoči i činjenica da smo u siječnju 2023. uveli u naše poslovanje SAP S/4HANA, potpuni sustav za planiranje poslovnih resursa (ERP) s ugrađenim inteligentnim tehnologijama, koji nam pomažu u integraciji poslovnih procesa, organiziranju resursa i upravljanju promjenama poslovanja.

Naši visokokvalitetni i zdravi proizvodi koje smo razvili u svima poznate brendove:

Imamo sve preduvjete za proizvodnju vrhunskih domaćih proizvoda kroz kontroliranje procesa – proizvodni lanac od hrane za piliće do finalnog proizvoda kojeg kupujemo u supermarketima temelji se na sustavu KSS, odnosno posebna se pažnja posvećuje kvaliteti, sigurnosti i sljedivosti. Svi procesi proizvodnje strogo su kontrolirani, a na svojim farmama posebno su usredotočeni na biološku sigurnost i čistoću pa možete biti sigurni da za svoju obitelj birate proizvode koji zadovoljavaju najviše standarde. Posjedujemo certifikate HACCP, HALAL, IFS, Meso hrvatskih farmi, kao i Antibiotic free certifikat i Dokazana kvaliteta.

U vrijeme kad se naglasak stavlja na porijeklo, kvalitetu, sljedivost, pravovremenu opskrbu i što manje tretiranje proizvoda aditivima, s pravom smo ponosni na naše PP Međimursko pile koje nosi ime regije u kojoj se nalazi sjedište i proizvodnja Perutnine Ptuj Pipo Čakovec. PP Pipo Čakovec prvi je hrvatski proizvođač koji je certificirao uzgoj pilića bez antibiotika (100 % bez antibiotika), a cijelo pile dobilo je i oznaku Odabrale mame za 2024. godinu.

Iznimna nam je čast i zadovoljstvo istaknuti i da ove godine naša prva pileća kobasica Poli slavi 50. rođendan. Inače, Poli je prva pileća kobasica koju je Perutnina Ptuj predstavila svijetu, a danas je nezamjenjivi dio jelovnika mnogih širom Europe, SAD-a i UAE. To samo govori o simbolu kvalitete, tradicije i savršenog okusa koji osvaja srca generacija sladokusaca naših proizvoda.

Već dugi niz godina, naši zaposlenici su ključni faktor uspješnog poslovanja Perutnine Ptuj Pipo iz Čakovca. Zato osim investicija u povećanje proizvodnih kapaciteta kontinuirano poboljšavamo radne uvjete za naše zaposlenike. Imamo zaposlenike koji su s nama preko 20, pa i preko 30 godina, ali isto tako i puno novih zaposlenika na koje računamo i u budućnosti. Jedan od njih je i naš Dražen Košić koji je s nama odlučio podijeliti svoj razvojni put u Perutnini Ptuj Pipo Čakovec.

„Moj put u Perutnini Ptuj PIPO Čakovec je krenuo prije malo više od 9 godina. Prošao sam sve faze, od radnika u proizvodnji, predradnika, poslovođe, voditelja smjene pa sve do trenutne funkcije na radnom mjestu planiranja i vođenja prerade. Moj rad i zalaganje prepoznati su od strane nadređenih, a njihova podrška je ključna za ostvarenje ambicija. Naš uspjeh temelji se na zdravoj radnoj okolini, međusobnom poštivanju i pomaganju. Vjerujem da svatko tko pokaže interes može napredovati i razvijati se u našoj tvrtki te biti zadovoljan poslom koji radi.”

Ukoliko i ti želiš postati dio ove lijepe priče pozivamo te da upišeš neka od sljedećih zanimanja koja tražimo.

  • Mogućnost stipendiranja
  • Stručnu praksu za zanimanje elektromehaničar
  • Rad preko učeničkog/studentskog ugovora
  • Besplatni topli obrok tijekom obavljanja stručne prakse
  • Plaćeni rad na praksi plus troškovi prijevoza
  • Razvijeni sustav mentorstva (onboarding, planiranja edukacija, kontinuirano ulaganje u zaposlenike)
  • Mogućnost zaposlenja nakon završetka školovanja
  • Sigurna budućnost i profesionalni uspjeh
  • Mesari
  • Prehrambeni tehničari, inženjeri prehrambene tehnologije
  • Veterinarski tehničari
  • Elektrotehničari
  • Strojobravari
  • Vozači kamiona C i E kategorije

Ukoliko želiš postati dio naše uspješne priče u dinamičnoj i brzorastućoj industriji, javi nam se na:

Perutnina Ptuj Pipo d.o.o. Čakovec, Ulica Rudolfa Steinera 7, 40 000 Čakovec Tel: 040/372-824, Email: ljudski.resursi@perutnina.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije