Info
Info
O nama

O nama

O portalu
Portal eMedjimurje.hr (www.emedjimurje.hr) je nezavisni portal u Međimurju, prvi takve vrste u toj županiji. Portal objavljuje vijesti iz Međimurske županije, a sadrži i niz atraktivnih servisa, praćenja noćnih i dnevnih događanja naših eminentnih kafića, nogomet u Međimurju, galerije fotografija, kolumni, intervjua, itd.

Nastojimo biti u toku sa svim događanjima u našoj županiji, pa tako možete pronaći informacije iz najrazličitijih tema.

Naša misija
Misija portala eMedjimurje.hr je pružiti ljudima jasne, pravovremene i točne obavijesti o događajima te budućim događanjima u Međimurskoj županiji. Sva naša snaga usmjerena je na događaje i ljude isključivo vezane uz Međimursku županiju.

Zašto? Zato jer težimo perfekciji i želimo svu našu snagu i napore usmjeriti na pribavljanje vijesti iz našeg kraja, za naše ljude. Cilj nam je pozicionirati portal eMedjimurje.hr u svijest korisnika interneta tako da on, odmah dok osjeti potrebu za informacijom iz Međimurja, utipka u preglednik adresu www.emedjimurje.hr.

Naša vizija
Vizija našeg portala je postati vodeći medij u Međimurju te po kvaliteti sadržaja biti daleko ispred konkurencije u svim aspektima: informacije, događanja i sve popratne informacije vezane uz Međimurje.