11.8.2024.

KLIKOM UZ MURU Međimurci iskoristili prijepodne za šetnju i opuštanje uz omiljenu rijeku

Nedjeljno ljetno prijepodne privuklo je brojne šetače i rekreativce uz obale rijeke Mure, koja je omiljena destinacija za sve koji traže opuštanje i bijeg u prirodu

Iskoristivši sunčano vrijeme, mnogi su građani proveli jutro u laganoj šetnji, uživajući u prirodnim ljepotama i svježem zraku koje ovo područje nudi.

Staze uz rijeku bile su ispunjene rekreativcima svih generacija – od obitelji s djecom, parova i prijatelja, do pojedinaca koji su tražili mir i tišinu. Zvukovi prirode, povremeni povjetarac i umirujući šum rijeke pružali su idealnu atmosferu za relaksaciju i obnovu energije.

Rijeka Mura, sa svojim slikovitim pejzažima, još jednom je dokazala da je popularno odredište za sve ljubitelje prirode. Uz priliku za tjelesnu aktivnost, šetnja uz rijeku pružila je posjetiteljima i mogućnost za opuštanje te punjenje baterija pred novi radni tjedan.

Ovaj prirodni biser, koji nudi mir i ljepotu na dohvat ruke, bio je idealna kulisa za nedjeljno prijepodne provedeno u ugodnom društvu ili u samoći, daleko od gradske vreve.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije