7.7.2024.

KLIKOM UZ MURU Popularna šetnica omiljeno je odredište šetača i rekreativaca

Ugodno ljetno prijepodne privuklo je mnoge stanovnike Murskog Središća i okolice da iskoriste sunčano vrijeme za opuštajuću šetnju ili vožnju bicikla duž obale rijeke Mure

Popularna šetnica ponovno je postala omiljeno odredište za sve generacije koje su uživale u blagodatima prirode i društva.

Već u ranim jutarnjim satima, šetnja uz rijeku Muru bila je aktivnost koju su mnogi odabrali kako bi započeli dan na svježem zraku. Šum rijeke i zelenilo okolnog krajolika pružali su idealnu kulisu za opuštanje i rekreaciju. Biciklisti su također iskoristili priliku za vožnju duž biciklističkih staza koje prate tok rijeke, što je dodatno doprinijelo dinamičnom ambijentu.

Jednako tako, brojni posjetitelji nisu propustili priliku za zaustavljanje u omiljenim kafićima i restoranima koji se nalaze uz šetnicu. Uživali su u kavi ili osvježavajućim napicima te su istovremeno uživali u društvu obitelji i prijatelja. Atmosfera je bila opuštena i ugodna, što je dodatno obogatilo njihovo iskustvo boravka uz rijeku.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije