23.06.2024.

KLIKOM PO MARINI Građani i posjetitelji guštali u aktivnom danu unatoč promjenjivom vremenu

Unatoč promjenjivom vremenu od ranog jutra, koje je donijelo vjetar, sunce i naoblaku, mnogi građani Preloga i posjetitelji odlučili su provesti slobodnu nedjelju na Marini Prelog

Ljepote uz Rijeku Dravu privukle su brojne rekreativce i šetače koji su uživali u svježem povjetarcu, rekreaciji i raznim aktivnostima.

Marina Prelog bila je ispunjena smijehom i zadovoljstvom kako su se ljudi okupljali radi uživanja u prirodi. Oduševljenje je vladalo među biciklistima, ljubiteljima vježbanja na spravama te najhrabrijima koji su se odlučili osvježiti u hladnoj vodi Drave.

Pored uobičajenih aktivnosti, pecanje je također bilo popularno među posjetiteljima. Strastveni ribolovci postavili su svoje štapove duž obale, strpljivo čekajući ulov, dok su uživali u mirnom okruženju i zvukovima rijeke.

Šetnja uz rijeku pružila je priliku za opuštanje i razgovor, a obitelji su koristile vrijeme za zajedničke igre i piknike. Djeca su trčkarala, istražujući svaki kutak, dok su stariji uživali u laganom hodanju i razgovoru s prijateljima.

Rekreativci su iskoristili sprave za vježbanje postavljene na otvorenom, što je dodatno potaknulo atmosferu zdravog života. Biciklističke staze bile su pune entuzijasta koji su koristili priliku za fizičku aktivnost i istraživanje okoline.

Treći dan ljeta obilježen je ugodnim druženjem i zdravim načinom života na Marini Prelog, dok su prolaznici upijali sve čari prirode i aktivnog odmora.

Unatoč vremenskim promjenama, Marina Prelog još jednom se pokazala kao savršeno mjesto za bijeg od svakodnevnice i uživanje u svim čarima ljeta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije