NEDELIŠĆE

20. DANI ZAHVALNOSTI Proslava jesenskih plodova, tradicije i domaćih delicija u Nedelišću

Kako je bilo na svečanom otvorenju, na kojem se uz blagoslov pripremljene hrane i jesenskih plodova, zahvaljivalo na darovima prirode pogledajte u našoj fotogariji

Ove subote, 12. listopada 2024., sajamska dvorana MESAP u Nedelišću postala je domaćin najdugovječnije i najveće manifestacije u organizaciji Turističke zajednice područja Srce Međimurja i Općine Nedelišće – Dani zahvalnosti za plodove zemlje.

Ovogodišnja jubilarna dvadeseta manifestacija, okupila je brojne udruge, obiteljska gospodarstva i pojedince koji čuvaju vještine ručnih radova i međimursku kulturnu baštinu. Izložbeni štandovi nude najbolje plodove jeseni – od rukotvorina do proizvoda lokalnih OPG-ova, uz poseban naglasak na međimurske delicije koje su dostupne za degustaciju.

Kako je bilo na svečanom otvorenju, na kojem se uz blagoslov pripremljene hrane i jesenskih plodova, zahvaljivalo na darovima prirode, pogledajte u našoj fotogaleriji.

Posjetitelji mogu uživati u bogatom kulturno-umjetničkom programu, izložbi oldtimer vozila, izložbi gljiva, te brojnim degustacijama, među kojima će se posebno istaknuti bograč i besplatne pržene ribice sve do 15 sati.

– Pozivamo ljubitelje međimurske tradicije i kulturne baštine da dođu i osjete čari jeseni u Nedelišću, uz dobru hranu, druženje i bogat program!, istaknuo je načelnik Nikola Novak.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije