DANI OPĆINE PRIBISLAVEC

FOTO/VIDEO Vesela subota u Pribislavcu: ‘Grofovi’ osvojili jubilarnu desetu ‘Grofovsku kotlovinu’

Danas je na prostoru nogometnog kluba Polet u Pribislavcu održano natjecanje u kuhanju pod nazivom "Grofovska kotlovina", koje je okupilo brojne posjetitelje i natjecatelje

Događanje je organizirano u sklopu Dana Općine Pribislavec, a natjecatelji su se nadmetali u pripremi kotlovine po uzoru na recepturu ‘Grofa Feštetića’. Organizator Grofovske kotlovine je NK Polet.

Okupljanje ekipa započelo je u 13 sati kod igrališta NK Poleta. Svaka ekipa, sastavljena od četiri člana, dobila je potrebne sastojke – meso i povrće – za pripremu kotlovine. Na Grofovskoj kotlovini bilo je prisutno 19 ekipa, najviše prijavljenih ekipa do sad.

Na samom početku, sve prisutne pozdravio je predsjednik kluba Saša Grkavec.

Natjecatelji su se potrudili da njihova jela budu što ukusnija, a tri najbolje kotlovine bile su nagrađene vrijednim nagradama.

U žiriju su sudjelovali Danijel Naranđa, Marko Rac i Alen Fuš.

Prvo mjesto osvojili su ‘Grofovi’. Čestitamo pobjednicima! Drugo mjesto pripalo je ‘Gurmanima’, a treće NK Poletu.

Kotizacija za sudjelovanje nije bila potrebna, što je dodatno motiviralo ljubitelje kulinarstva da se prijave i okušaju u zabavnom kulinarskom natjecanju.

Posjetitelji su uživali u ugodnom ljetnom danu, opuštajući se uz mirise svježe pripremljene hrane i dobro raspoloženje.

Nakon službenog dijela i proglašenja najboljih ekipa, večer će biti upotpunjena zabavom uz glazbeni nastup Allegro banda, koji će zasigurno dodatno podići atmosferu i učiniti ovu ljetnu subotu u Pribislavcu nezaboravnom.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije