čoski kot

VIDEO/FOTO Veseli žamor, igre i zajedništvo na Dječjoj olimpijadi u Čehovcu!

Veseli žamor, cika i dječja radost čuje se danas u Čehovcu na dvorištu obitelji Hajdinjak, a razlog tome je popularna Dječja olimpijada -Čoski kot koju već petu godinu zaredom organiziraju Branka, Ljubomir i sin Matija

Ove godine u olimpijskim igrama sudjeluje pedesetak djece koja se s velikim žarom natječu u različitim igrama prilagođenim njihovom uzrastu.

Među najzabavnijim disciplinama svakako je trčanje s jajetom u žlici, alka u tačkama, nogomet i potezanje užeta. Svaka igra izmamila je osmijehe na licima malih natjecatelja, a bodrenje prisutnih roditelja i prijatelja dodatno je podiglo atmosferu.

Nakon što će sve igre završiti, slijedi podjela zahvalnica. Svako dijete koje je sudjelovalo dobit će priznanje za svoj trud i sudjelovanje, što će dodatno uljepšati ovaj sunčani dan.

Djeca s ponosom sudjeluju u igrama na kraju kojih su nagrađena i zahvalnicama, a ponosna je i obitelj Hajdinjak koja je još jednom pokazala koliko se radosti može donijeti zajednici kroz jednostavne, ali srcu drage aktivnosti.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije