samo ljubav

VIDEO/FOTO Romantično vjenčanje u Kotoribi: Monika Mikulan i Bruno Fundak uplovili u bračnu luku

U crkvi Sedam Žalosti Blažene Djevice Marije i Svetog Križa u Kotoribi, u petak, 16. kolovoza 2024. godine, održano je predivno vjenčanje Bruna Fundaka i Monike Mikulan, oboje iz Kotoribe

Svečani obred predvodio je župnik Ivan Kljunić, koji je mladencima udijelio blagoslov na početku njihovog zajedničkog života.

Posebnu čar ovog vjenčanja dodali su članovi Kulturno-umjetničkog društva Kotoriba, odjeveni u tradicionalne narodne nošnje I članice Kotoripskih mažoretkinja, koji su mladencima čestitali odmah nakon ceremonije.

Monika, koja je članica KUD-a, a ujedno i trenerica Kotoripskih mažoretkinja, nije mogla sakriti suze radosnice dok su je pozdravljale njezine kolege i prijatelji.

Vjenčanje je dodatno uljepšala glazba tamburaša koji su zasvirali ispred crkve, što je potaknulo goste da se zapjevaju i zaplešu, stvarajući pravi svečani ugođaj. Nakon obreda, novi bračni par je u predivnom oldtimer automobilu marke Beauford započeo svoju zajedničku životnu avanturu.

Brunu i Moniki želimo puno zajedničkih godina ispunjenih ljubavlju, srećom i međusobnim razumijevanjem. Neka im ovaj poseban dan bude samo početak dugog i sretnog zajedničkog puta.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije