SAJAM SRIJEDOM

FOTO Šarolik asortiman privukao brojne posjetitelje na čakovečki sajam

Danas je na čakovečkom sajmu vladala živa atmosfera već od ranih jutarnjih sati, kada su brojni posjetitelji pohrlili iskoristiti bogatu ponudu raznovrsnih proizvoda

Kao i svake srijede, kupci su mogli birati između raznovrsnog asortimana svježeg voća i povrća, kućanskih potrepština, domaćih životinja te odjeće.

Ponuda je bila doista bogata. Vreća srednjih krastavaca prodavala se po cijeni od 7.5 eura, dok su se tegle meda mogle naći u rasponu od 5 do 9 eura.

Lubenice su koštale 4 eura po komadu, a dinje su bile dostupne za 2 eura. Kukuruz šećerac mogao se kupiti po cijeni od 1 eura za tri komada, a breskve su se prodavale po 1.5 euro za kilogram. Domaće šljive su nudili za 2 eura po kilogramu, dok su kelj i rajčice koštali po 1.5 euro za kilogram.

Mladi grah je bio 3 eura po kilogramu, vreća paprike se mogla kupiti za 10 eura, a kalifornijski kunići su prodavani za 15 eura. Na sajmu se čak mogao pronaći i stari bicikl za 35 eura.

Šarolika i pristupačna ponuda dodatno je potvrdila status čakovečkog sajma kao nezaobilaznog mjesta za sve one koji žele pronaći korisne i povoljne proizvode.

Svakoga tko je danas posjetio sajam, dočekala je raznovrsnost i kvaliteta koja zadovoljava različite ukuse i potrebe.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije