plemenita gesta

FOTO Vratolomije, odlična glazbena podloga i vrhunska atmosfera na streetworkout eventu na šetnici sv. Barbare

U organizaciji SW Mura danas se na šetnici sv. Barbare održao treći po redu Humanitarni Streetworkout Event

Ovogodišnji događaj je nastavio humanitarnu tradiciju s ciljem prikupljanja sredstava za pomoć obiteljima u Murskom Središću. Manifestacija je okupila poznate ekipe poput SW Hrvatska, Streetgainz, SW Slovenija, Streetlifting Srbija, te po prvi put i ekipe iz Češke, Slovačke i Austrije.

-Ove godine smo opet napravili vrhunsku stvar uz pomoć donatora, sponzora i svih koji su doprinijeli realizaciji ovog eventa. Skupilo se sedamdesetak sudionika. Svake godine, pa tako i ove svima koji doprinose ovom eventu i pomažu nam da rastemo iz godine u godinu dodjeljujemo ručno izrezbarene ploče od našeg majstora Renata Lečeka, zvanog Vujča. – rekao nam je Neven Bogdan – Charlie i dodao kako će se sva prikupljena sredstva donirati trima obiteljima s područja grada Mursko Središće.

Posjetitelji su imali priliku uživati u raznolikom programu koji obuhvaća vratolomije, akrobacije na šipkama, statičke elemente i vježbe s dodatnim opterećenjem, kao i u dodatnim iznenađenjima. Nisu zaboravili ni na najmlađe za koje su bila organizirana posebna iznenađenja poput tobogana i besplatnog sladoleda.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije