prelog

LJETNA KROS LIGA Nada Siladi i Saša Horvat pobjednici su 6. kola!

U petak je na Marini Prelog održano šesto kolo Ljetne kros lige koju je organizirao Biciklistički klub Prelog. Ovaj događaj bio je posvećen nedavno preminuloj Danijeli Krobot, istaknutoj kao jednoj od začetnica trčanja u Prelogu

Na ovogodišnjem kolu sudjelovalo je ukupno 87 odraslih sudionika te 110 djece, koji su se natjecali u trčanju i hodanju na različitim stazama.

Utrke trkača:

U muškoj kategoriji na stazi dužine 6 km, prvo mjesto osvojio je Saša Horvat s vremenom 23:16, slijedio ga je Igor Goričanec s vremenom 23:30, dok je treće mjesto zauzeo Darko Okreša s vremenom 23:52.

Kod žena na istoj stazi, Nada Siladi zabilježila je pobjedu s vremenom 27:38, dok su drugo i treće mjesto pripale Tamari Koprivec s vremenom 30:05 i Heleni Glavak s vremenom 30:21.

Na kraćoj stazi, kod muškaraca, najbrži je bio Kristijan Gašparić s vremenom 12:12, dok su drugo i treće mjesto osvojili Denis Važanić s vremenom 12:15 i Dražen Orehovec s vremenom 12:22.

Kod žena na istoj stazi, prvo mjesto pripalo je Ivani Zeljko s vremenom 12:48, dok su drugo i treće mjesto osvojile Lara Strnad s vremenom 13:48 i Tesi Škoda s vremenom 14:30.

Hodači:

Među hodačima na stazi dužine 3,2 km, kod muškaraca je neprikosnoven bio Boris Lacković s vremenom 16:11, dok su mu se na drugom i trećem mjestu pridružili Željko Nikolić s vremenom 22:36 i Manuel Režek s vremenom 25:19.

Kod žena, najbrže su bile Brigita Štrok s vremenom 24:20, Mihajela Kvakan s vremenom 25:20 te Romina Tomšić s vremenom 25:22.

Dječje kategorije:

U kategoriji djece, najbrži su bili Maksim Škoda i Hana Fleten (Mlađi bebači), Lobel Novak i Ena Mihoci (Stariji bebači), Erik Jambrešić i Eva Balent (Mlađi limači), Luka Kučinić i Marija Zadravec (Stariji limači), Karlo Kovač i Pavla Posavec (Mlađi kadeti) te Dorian Zadravec i Karlo Žvorc (Stariji kadeti).

Ovaj događaj je okupio veliki broj natjecatelja i pokazao veliku sportsku predanost zajednice, istovremeno odajući počast Danijeli Krobot, čiji je doprinos lokalnoj sportskoj zajednici bio izuzetan.

Sve rezultate za djecu pogledajte ovdje, a za odrasle ovdje.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije