bilo je odlično!

VIDEO/FOTO U Dekanovcu održana 29. Smotra puhačkih orkestara i limenih glazbi Međimurske županije

Veliki šator u Bereku u Dekanovcu bio je premali za sve posjetitelje 29. Smotre puhačkih orkestara i limenih glazbi Međimurske županije koji su uživali u nastupima svih orkestara

 Program je započeo u 16. sati svečanim mimohodom, himnom i zajedničkom skladbom. Prije početka nastupa orkestara smotru su zajednički otvorili župan Matija Posavec te domaćin načelnik općine Dekanovec Ivica Hajdarović. Također, na smotri je bio i načelnik općine Podturen Perica Hajdarović, dok je program vodila Aleksandra Ličanin.

Slijedili su nastupi prvo domaćina Limena glazba Dekanovec te nakon njih i ostalih i to Puhački orkestar Općine mala Subotica, Puhački orkestar Donja Dubrava, Limena glazba Općine Podturen, Gradski puhački orkestar Mursko Središće, Puhački orkestar Općine Donji Kraljevec, Puhački orkestar Općine Nedelišće, Puhački orkestar Grada Preloga, Limena glazba Belica, Puhački orkestar Goričan.

Nakon nastupa svih orkestara slijedila je zabava uz svirku Atome koja je trajala do kasnih sati. Inače Limenoj glazbi Dekanovec ovo je bila treća organizacija smotri puhačkih orkestara i limenih glazbi. Ponovno su oduševili organizacijom dok se zahvaljuju svima koji su došli te posebno sponzorima koji su pomogli da je organizacija protekla u najboljem redu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije