noćna utrka

VIDEO/FOTO Stotine trkača sudjelovalo na ovogodišnjem ‘Čakovečkom noćnom ceneru’

Pucnjem iz topa Zrinske garde točno u 21:06, brojni Međimurci i Međimurke, kao i njihovi gosti, utrčali su u ljeto na već tradicionalnoj noćnoj utrci ulicama grada Čakovca

Kao i svake godine i ova utrka je privukla više stotina trkača koji su imali priliku birati između kraće utrke na 5 kilometara i duže na 10 kilometara.

Start utrke bio je kod rotora u Zrinsko-frankopanskoj ulici, a cilj za obje utrke bio je na Trgu Republike. Trkači su se natjecali u veseloj i energičnoj atmosferi, uz podršku gledatelja koji su se okupili duž cijele staze.

Novost u 2024. godini je trkački after party na Trgu Republike, koji se održava u sklopu programa Čakovečko ljeto, organiziranog od strane CZK Čakovec. Nakon utrke, trkače će zagrijavati i rasplesati DJ Vedran Car, popularni DJ s Otvorenog radija, ali i poznat po nastupima na Forestlandu.

Atmosfera s utrke bila je izuzetno pozitivna, a svi sudionici, bez obzira na rezultat, osjetili su ponos i zadovoljstvo zbog sudjelovanja u ovoj humanitarnoj i sportskoj manifestaciji. After party dodatno je začinio cijelu večer.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije