ČEKA SE UTAKMICA

FOTO Hrvatski navijači preplavili Hamburg, evo užarene atmosfere

Hamburg je danas preplavljen hrvatskim navijačima koji su se okupili uoči velike utakmice između Hrvatske i Albanije, zakazane za 15 sati

Grad je obasut crveno-bijelim bojama dok se atmosfera navijačkog uzbuđenja širi ulicama i trgovima.

Navijači su došli iz raznih dijelova Hrvatske i Europe kako bi podržali svoju reprezentaciju u ovoj važnoj utakmici Europskog prvenstva. Od ranih jutarnjih sati, restorani, barovi i trgovi u Hamburgu postali su centri okupljanja gdje se čuju pjesme, navijački poklici i veselje.

Na ulicama ima i naših Međimuraca. Na fotografijama smo primijetili i gospođu koja drži Hrvatsku zastavu na kojoj piše ‘Čakovec – Jug’.

Uoči početka utakmice, hrvatski navijači izražavaju optimizam i vjeru u pobjedu svoje reprezentacije, nadajući se da će danas biti povod za slavlje i napredovanje na prvenstvu.

Očekuje se da će navijačka groznica doseći vrhunac tijekom utakmice, a mnogi su već najavili da će pratiti susret na velikim ekranima postavljenim diljem grada.

Hamburg će danas zasigurno biti mjesto gdje se slavi i živi uz nogomet, dok hrvatski navijači hrabre svoje igrače prema novoj pobjedi na Europskom prvenstvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije