ŠUMA VAS ČEKA

FOTO Započeo četvrti Art forest festival u Nedelišću: Spoj umjetnosti i prirode u srcu šume

Danas je započeo četvrti Art forest festival u Nedelišću kod Lovačkog doma, u organizaciji udruge Artisto

Festival je svečano otvoren u 13 sati, donoseći zanimljiv program umjetničkih radionica za sve dobne skupine. Posjetitelji su imali priliku sudjelovati u različitim kreativnim aktivnostima, od najmlađih do najstarijih, svi željni umjetničkog izražaja.

Glavna atrakcija festivala svakako je bila velika izložba mnogobrojnih autora, smještena u srcu šume kod Lovačkog doma.

Bilo je predivno vidjeti umjetnička djela kako se skladno uklapaju u prirodni ambijent, pružajući posjetiteljima jedinstven doživljaj umjetnosti u prirodi.

Raznolika djela, od skulptura do slikarskih radova, istaknula su se svojom kreativnošću i doprinijela čarobnom ugođaju festivala.

Uz izložbu, posjetitelji su imali priliku iskušati svoje vještine u raznim umjetničkim radionicama. Posebnu pažnju privukla je radionica sviranja hand pan instrumenta, vođena od strane talentiranog Ivana Judaša. Zainteresirani su imali priliku ne samo slušati, već i aktivno sudjelovati u stvaranju glazbe, što je dodatno obogatilo festivalsko iskustvo.

Trenutno je u tijeku gledanje utakmice Španjolska – Hrvatska, što je okupilo brojne zaljubljenike u sport. Atmosfera je užarena, a navijački duh dodatno podiže energiju festivala.

Nakon utakmice Španjolska – Hrvatska koja se pratila u pravom navijačkom duhu, od 21 sat, posjetitelje očekuje zanimljiv glazbeni program, koji obećava nastavak vrhunskog provoda u čarobnoj šumskoj atmosferi.

Festival je još u tijeku, stoga ako još niste stigli, imate priliku pridružiti se i uživati u jedinstvenom spoju umjetnosti i prirode. Ne propustite priliku biti dio ovog nezaboravnog događaja!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije