jedinstveni automobili

FOTO/VIDEO Drugi dan Trash & Burn festivala donosi razna događanja, odlične koncerte, ali i prijenos utakmice

U Svetom Martinu na Muri na izletištu Goričanec danas je posljednji dan popularnog Trash&Burn festivala koji okuplja brojne posjetitelje

David Novinščak, direktor TZ Sveti Martin na Muri ovom nam je prilikom rekao sljedeće – Ovo je jedna od najvećih i najkorisnijih manifestacija na području Općine Sveti Martin na Muri, ona generira jedan veliki promet što se može vidjeti i po broju noćenja. U prosjeku imamo 1500 noćenja po danu, a manifestaciju dnevno posjeti od 5 do 8 tisuća ljudi. Svi smještajni kapaciteti su puni.

Uz prekrasne oldtimere koje njihovi vlasnici brižno njeguju i koji čuvaju dašak nekih prošlih vremena, posjetitelji mogu kupiti razne predmete vezane uz retro i rockabilly kulturu, pripadnice ženskog spola imaju priliku urediti se u pin-up stilu od vještih stručnjakinja, a muški spol može u brijačnici na otvorenom dobiti novu frizuru ili uređenu bradu.

Trash & Burn rado posjećuju i gosti iz inozemstva, sa svih strana čujemo engleski, mađarski, njemački ili pak slovenski jezik. To su posjetitelji koji iznimno vole rockabilly stil i žive ga svakodnevno.

Za oko nam je zapeo DeLorean, poznat iz Povratka u budućnost, koji ima ugrađen Flux capacitor. Ljubitelji filma će dobro znati kako nam upravo taj uređaj omogućava vremenska putovanja.

No, šalu na stranu, Trash&Burn još stignete posjetiti, na velikom platnu možete pratiti utakmicu Hrvatska – Španjolska, a očekuju vas odlični koncerti i to:


The Courettes – Denmark/Brasil


Chilli & The Baracudas – AUT


Dead Elvis&His one man Grave / NL


King Automatic / FR

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije