Atletski klub nedelišće

VELIKA FOTOGALERIJA Utrka ‘Nedelska cenka’ privukla brojne trkačice i trkače u Nedelišću

Utrka Nedelska cenka 2024. ponovno je dokazala koliko je važan sportski duh i zajedništvo u našoj okolini

U sklopu Dana Općine Nedelišće, u subotu, 15. lipnja 2024. godine, Atletski klub Nedelišće organizirao je i uspješno održao utrke Nedelska cenka 2024. Događaj je okupio veliki broj sudionika i posjetitelja, koji su uživali u sportskom duhu i zajedništvu.

Utrke su započele u 9:15 sati s prvom utrkom namijenjenom vrtićarcima. Ovi najmlađi natjecatelji pokazali su veliku hrabrost i entuzijazam, trčeći s osmijehom na licu i uz podršku svojih obitelji i prijatelja. U 9:25 sati uslijedila je druga utrka za osnovnoškolce, gdje su mladi trkači demonstrirali svoju brzinu i natjecateljski duh.

Glavna utrka, s dužinama od 3 km i 10 km, startala je točno u 10 sati. Natjecatelji svih uzrasta, od rekreativaca do iskusnih trkača, krenuli su s otvorenog prostora MESAP-a, gdje je i završila ova sportska manifestacija. U muškoj kategoriji na 3 km najbolji su bili Mauro Janušić, Darko Okreša i Denis Ružman, a među ženama Mihaela Sabol, Patricija Novak i Nikolina Šoltić. Na 10 km najbrži su bili Igor Filipić, Vedran Rešetar i Neven Jurković. Kod žena poredak je bio Jadranka Maček, Manuela Bobicanec i Mia Furdi.

SVI REZULTATI DOSTUPNI SU KLIKOM OVDJE.

Utrka Nedelska cenka 2024. ponovno je dokazala koliko je važan sportski duh i zajedništvo u našoj okolini.

Atletski klub Nedelišće zahvaljuje svim sudionicima, volonterima i posjetiteljima te se već sada veseli organizaciji idućeg izdanja ove sjajne manifestacije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije