CZK ČAKOVEC

FOTO/VIDEO Humanitarni koncert ujedinio Međimurje u borbi protiv raka, evo kako je bilo

Jučer u 19 sati u Centru za kulturu Čakovec održan je humanitarni koncert pod nazivom "Zajedno protiv raka pjesmom, plesom i modnom revijom 2024.", u organizaciji Županijske lige protiv raka Čakovec

Događaj je privukao mnogobrojne posjetitelje koji su došli podržati borbu protiv raka i uživati u bogatom programu.

Izvođači su bili raznoliki i uključivali su sudionike svih dobnih skupina, od najmlađih do najstarijih. Program je obuhvaćao ples, pjevanje, umjetničke točke i modnu reviju, čime su svi prisutni mogli uživati u različitim oblicima umjetnosti.

Nastupili su: Klub laringektomiranih Međimurske županije, Zbor umirovljenika Novi Marof, Dječji vrtić Cipelica – skupine Zmajčeki i Medenjaci, Ženska vokalna skupina Stridonne, Krunoslav Lajtman i njegovi gosti
Vokalna skupina Udruge Turen, Plesna točka članova Lige, Modna revija – Srnec Style, Plesna skupina Vivona, Etno duo Goga i Željko, Mješoviti zbor ELIAM, Scifidelity Orchestra, Mirko Švenda Žiga, Marija Jambrošić, Cui Shasha, Klara Miljančićk i Vinka Siladi.

Svaki izvođač donio je nešto posebno, a publika je oduševljeno pljeskala nakon svakog nastupa.

Modna revija Srnec Style dodala je dodatni glamur večeri, a plesne točke Plesne skupine Vivona i članova Lige unijele su živahnost i energiju u dvoranu.

Organizatori su izrazili zahvalnost svim izvođačima i posjetiteljima koji su svojim prisustvom podržali ovaj važan humanitarni događaj. Sav prihod od koncerta bit će doniran za pomoć oboljelima od raka, čime je još jednom pokazano kako zajedništvo i umjetnost mogu doprinijeti plemenitim ciljevima.

Koncert “Zajedno protiv raka” bio je večer ispunjena emocijama, umjetnošću i humanitarnim duhom, te je još jednom potvrdio važnost zajedništva u borbi protiv teških bolesti.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije