poslastica

30. ROĐENDAN GRADA ČAKOVCA Koncert Demona i Još jednom reci da me voliš

Nezaboravna glazbena večer u Čakovcu: Uz Demone smo proslavili 30. godina postojanja grada Čakovca

Sinoćnja večer u Centru za kulturu Čakovec bila je ispunjena glazbom, emocijama i sjećanjima, dok su legendarni Demoni obilježili 30. godina postojanja grada Čakovca. Koncert pod nazivom “Još jednom reci da me voliš” okupio je brojne ljubitelje rocka, prijatelje i obožavatelje, koji su zajedno s bendom proslavili ovu važnu obljetnicu.

Fotogaleriju s nezaboravne večeri možete pogledati u nastavku.

Koncert je bio posvećen jednom od ovogodišnjih dobitnika nagrade „Zlatnik Grb Grada Čakovca“, čakovečkom glazbenom sastavu „Demoni“. Svi živući članovi benda su na kraju koncerta primili posebna priznanja od Grada Čakovca, što je dodatno doprinijelo svečanoj atmosferi.

– Veliko hvala Mariji Jambrošić, Miljenku Ovčaru i Dariu Damjanu, koji su svojim trudom i zalaganjem omogućili realizaciju ovog spektakla. Njihov rad rezultirao je prepunom dvoranom CZK, ali i okupljanjem brojnih gledatelja na Trgu Republike, istaknula je gradonačelnica Ljerka Cividini.

Danas nas očekuje još jedan glazbeni poslastica – koncert Urbana&4, dok u petak nastupa Gibonni, čime će se završiti tjedan prepun vrhunskih glazbenih događanja u Čakovcu.

Uživajte u fotogaleriji i prisjetite se nezaboravne večeri s Demonima!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije