raj za vinoljupce

VIDEO/FOTO Drugi dan ‘Otvorenih podruma’ prožet odličnom atmosferom, pjesmom i vrhunskom vinskom kapljicom!

Međimurje je ponovno postalo epicentar vinskog užitka i gastronomske rapsodije zahvaljujući manifestaciji "Otvoreni podrumi" koja je započela jučer

Posjetitelji iz svih krajeva uživali su u vrhunskim vinima, zanosnim okusima lokalnih jela pripremljenih s posebnom pažnjom i ljubavlju te atmosferi ispunjenoj zabavom.

Ova manifestacija, koja već tradicionalno privlači ljubitelje vina i dobre hrane, nastavlja se i danas, pružajući priliku za otkrivanje bogatstva međimurskih vinskih podruma. Vinarije koje sudjeluju u događanju spremne su dočekati sve znatiželjnike i ljubitelje vina koji žele istražiti najbolje od onoga što Međimurje nudi.

Mi smo posjetili vinarije Cmrečnjak, Novak, Knehtel, Medenjak, Preiner i Kojter.

Svaka od ovih vinarija nudi jedinstveno iskustvo, od degustacija vina do razgledavanja podruma i razgovora s vinarima koji s ponosom predstavljaju svoja vina. Posjetitelji imaju priliku kušati razne sorte vina, od svježih bijelih i rosé vina do bogatih crvenih i pjenušaca.

Osim vina, posjetitelji mogu uživati i u lokalnim delicijama koje se savršeno slažu s vinima, stvarajući nezaboravan doživljaj za sva osjetila. Organizatori su se pobrinuli da svaki posjetitelj osjeti toplinu i gostoprimstvo Međimurja, a atmosfera na događanju jamči dobru zabavu za sve generacije.

Dođite, kušajte, uživajte i otkrijte zašto su međimurska vina i gastronomija na dobrom glasu daleko izvan granica ovog prekrasnog kraja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije