prelog

VIDEO/FOTO ‘Fletni i Stekli’ otvoreni u velikom stilu, stigao i ministar Tonči Glavina

Svečanom izvedbom himne Filip Hozjak je uveličao otvorenje četvrte auto slalom utrke 'Fletni i Stekli'

Organizator Drago Belić nije krio zadovoljstvo ovogodišnjim izdanjem utrke – I više smo nego ugodno iznenađeni jer se više od sto posada prijavilo, što je u ovoj disciplini uistinu rekord. Jedino slalom u zagrebačkoj Dubravi bilježi takve brojke. Imamo jako puno mladih vozača, proširio se i naš klub, starta naših 15 vozača. Uvjeti su idealni, vrijeme je prekrasno, a Prelog se opet pokazao kao željan ovakvih manifestacija no isto tako i kao poželjna destinacija jer svi najbrži i najbolji vozači u ovoj disciplini su se odazvali na naš poziv.

-Imamo vozače iz Hrvatske, no i iz inozemstva. Ove godine će stvarno biti pet ozbiljnih kandidata za prvo mjesto i očekujem da će se skinuti i rekord staze. Ponosni smo što rastemo iz godine i godinu, a Grad Prelog i TZ Grada Preloga opet su nam izašli u susret, imamo apsolutnu svu podršku. – zaključio je Belić.

Gradonačelnik Ljubomir Kolarek je pozdravio sve prisutne, zahvalio svima koji su se uključili u ovu manifestaciju i omogućili da se ostvari. Najavio je i poboljšano izdanje utrke sljedeće godine, a to je veliki pano kod Hotela Panorame gdje će se uživo pratiti utrka na stazi koja će biti dužine 2 tisuće metara. Također nije krio zadovoljstvo ovogodišnjom utrkom i službeno je proglasio otvorenom!

Na otvorenje utrke je stigao i ministar turizma i sporta Tonči Glavina koji je pozdravio održavanje ovakve manifestacije.

– Zahvaljujući gradonačelniku i njegovom pozivu danas smo ovdje i drago mi je da mogu podržati ovakvo događanje koje je izuzetno važno za turizam. Naravno, kada je u kombinaciji i sport i turizam to ima više efekta, a ova organizacija je za svaku pohvalu. Također je nešto što je izrazito važno za sredine koje tek traže svoje mjesto na turističkom širem području. Uvijek ćemo biti na raspolaganju i podržavati ovakve manifestacije. Međimurje ima svoje mjesto u pozicioniranju hrvatskog turizma.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije