Društvo Međimuraca u Zagrebu

FOTO Pogledajte atmosferu s 30. ‘Međimurske večerje’ u Zagrebu

U organizaciji Društva Međimuraca u Zagrebu, održana je jubilarna 30. "Međimurska večerja", koja je okupila brojne članove i prijatelje društva


Na posebnoj večeri, koja se tradicionalno održava s ciljem promicanja međimurske kulture i običaja, sudionici su uživali u bogatom programu ispunjenom pjesmom, plesom i izvrsnom gastronomskom ponudom.

U ugodnoj atmosferi, Međimurci su se družili i prisjećali svojih korijena, dok su gosti imali priliku upoznati se s tradicijama i specifičnostima ovog dijela Hrvatske. Posebno su se istaknuli tradicionalni međimurski specijaliteti, koji su oduševili sve prisutne.

Za glazbenu podlogu bili su zaslužni naši Čakovčanci ‘Noćna smjena’ i mlada dama Chriztel Renae Aceveda.

Ovakvi događaji su od izuzetne važnosti za očuvanje naše kulture i tradicije. Svake godine trudimo se da ‘Međimurska večerja’ bude još bolja i posebnija, a ove jubilarne godine zaista smo nadmašili sami sebe’, istaknuli su organizatori.

Veselo raspoloženje potrajalo je do kasnih sati, dok su se stari prijatelji prisjećali prošlih vremena, a novi stjecali uspomene koje će dugo pamtiti.

Jubilarna 30. “Međimurska večerja” još jednom je potvrdila kako zajedništvo i ljubav prema rodnom kraju mogu stvoriti nezaboravne trenutke i učvrstiti veze među ljudima.

Društvo Međimuraca u Zagrebu dokazalo je da tradicija i dalje živi, zahvaljujući entuzijazmu i predanosti svih članova i prijatelja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije