POVODOM MAJČINOG DANA

FOTO/VIDEO Uživajte u prizorima s tradicionalnog preloškog koncerta ‘Hvala mama’

Ove je subote 18. svibnja 2024. godine Udruga umirovljenika Prelog s Pjevačkim zborom udruge organizirala već tradicionalan koncert „Hvala mama“ povodom Majčinog dana

Koncert je održan u Domu kulture Grada Preloga gdje su se mogli čuti zvukovi prekrasnih međimurskih pjesama i pjesme koje u sebi nose veliko značajnu riječ – majka.

Uz Pjevački zbor Udruge umirovljenika Prelog i tamburaške sekcije Miris Čempresa koji uvijek vjerno prate zbor.

Na koncertu su nastupali i Mješovita pjevačka skupina Podružnice umirovljenika Sveta Marija, Pjevački zbor umirovljenika Čakovec, Pjevački zbor Strahoninec, Ena Mati na klaviru te recitatori Vinko Rojko i Marija Novak iz Književnog kruga Prelog.

Program je kroz cijeli koncert vodio Željko Sokač, a pozdrave je svima okupljenima uputio i predsjednik Udruge umirovljenika Franjo Novak.

Iznenađenje za sve bila je pjesma Trsek moj zbudi se koju je napisao poznati preloški tekstopisac Ivan Glavina, a koju je zajedno s tamburašima i zborom zapjevao gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek.

Koncert je završio uz zajedničko druženje svih gostiju u gradskoj kavani Lovac u Prelogu.

Udruga umirovljenika Prelog bi ovim putem zahvalila Gradu Prelogu, Domu kulture Grada Preloga, cvjećari Deja i svima ostalima koji su na bilo koji način pomogli u organizaciji i realizaciji ovog koncerta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije