bogat program

VIDEO/FOTO U OŠ Strahoninec svečano obilježen Dan škole

Svečano je bilo danas OŠ Strahoninec na proslavi Dana škole, koji je svojevrsna uvertira u proslavu Dana općine povodom kojih je pripremljen bogat i raznolik program

Dan škole održan je uz prisustvo brojnih učenika, roditelja, učitelja i drugih djelatnika škole, a bio je tu i načelnik Općine Strahoninec Franjo Lehkec

Učenici su uz pomoć učitelja priredili bogat prigodni program, a pristunima se obratio i ravnatelj škole Josip Šipek

-Prije svega se moram prisjetiti svih uspjeha ove školske godine, uspjeha naših učenika koji su se trudili i marljivo radili na svim područjima, postizali uspjehe te je ovo prilika da njima zahvalimo, a ujedno i prilika da se zahvalimo i mentorima, učiteljima koji su s njima radili. Ne smijem zaboraviti ni uspješnu suradnju s roditeljima jer to čini jednu zajednicu učenja i škole koja tu radi i na neki način postiže uspjehe.

Danas ćemo predstaviti sve učenike koji su postigli zapažene uspjehe u raznim područjima, te ćemo desetak učenika nagraditi izletom da imaju jednu lijepu uspomenu. – rekao je ravnatelj Šipek.

Prisutni su potom uživali u popratnom programu u kojem je nastupio Veliki zbor, školski Tamburaški mali zbor, Eva Zdolec, Hana Carević, Liv Kolarić, Mali kajkavci, mažoretkinje Strahoninec, Mali građani, Elena Vrtarić i Ela Šantl i školski bend, a podijeljene su i nagrade učenicima koji su ostvarili najbolje rezultate na županijskim natjecanjima te sudjelovali i bili pozvani na državno natjecanje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije