sveti martin na muri

VIDEO I FOTO Fešta uz otvorenje: Mlinarska kuća jedinstveni je ugostiteljski objekt uz rijeku Muru

Mlinarsku kuću okružuju: labirint ljubavi, dječje igralište, stari mlin i skela

U subotu, 13. travnja uz popularni sastav Kumovi i besplatni gulaš održano je otvorenje Mlinarske kuće u Svetom Martinu na Muri.

Mlinarska kuća jedinstveni je ugostiteljski objekt uz rijeku Muru, udaljen od urbanog života i pruža vam mjesto za odmor uz piće. Najsjeverniji je objekt u Hrvatskoj. Mlinarsku kuću okružuju: labirint ljubavi, dječje igralište, stari mlin i skela. Od centra Svetog Martina na Muri udaljeni su 5 minuta ako dolazite automobilom, dok Vam pješice treba 20-30 minuta lagane šetnje netaknutom prirodom uz rijeku Muru.

Na gornjem katu Mlinarske kuće smješten je centar za posjetitelje koji je opremljen najmodernijom info-tehnikom, te izlošcima vezanim uz mlinarstvo na rijeci Muri, a otvoren je za građane, turiste, učenike, studente i sve druge koji će dolaziti u obilazak Mlinarovog grunta.

Uz Mlinarsku kuću nalazi se Mlin na Muri, skela na Muri, Ljubavni labirint, najsjevernija točka Hrvatske, Ribički dom i druge turističke atrakcije koje povezuje Mlinarski put. Tu je neizostavan “Labirint energije” i “labirint ljubavi”, spiralne stazice ograđene “murskim” kamenom, svima onima koji njima prođu navodno vraćaju izgubljenu energiju i jačaju psihu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije