KONCERT

FOTO I VIDEO Božo Vrećo oduševio publiku u Centru za kulturu Čakovec

Božo Vrećo, poznat po svom lirskom tenoru i sposobnosti da svojim anđeoskim glasom izrazi najdublje emocije, oduševio je publiku svojim katarzičnim nastupom

Centar za kulturu Čakovec jučer je bio domaćin glazbenog događaja koji će Čakovec dugo pamtiti. Na pozornici se našao neponovljivi Princ sevdaha, Božo Vrećo, čiji je nastup izazvao pravu euforiju među posjetiteljima. Ulaznice su se tražile kao vruće kifle, a oni koji su uspjeli osigurati svoje mjesto imali su priliku doživjeti glazbenu čaroliju koju pruža ovaj talentirani umjetnik.

Božo Vrećo, poznat po svom lirskom tenoru i sposobnosti da svojim anđeoskim glasom izrazi najdublje emocije, oduševio je publiku svojim katarzičnim nastupom. Njegov pristup glazbi, koji je istovremeno katarzičan i unikatan, osvojio je srca prisutnih, ostavljajući ih bez daha.

Naša publika imala je priliku uroniti u svijet ljubavi, čežnje i razdvojenosti kroz Vrećine interpretacije sevdalinki. – Njegova sposobnost da kroz glas prenese tako intenzivne emocije čini ga izuzetnim umjetnikom, a njegovi koncerti pravim mjestima čarolije.

Božo Vrećo ne samo da je izvodio sevdalinke, već je također predstavio i nove tekstove u suradnji s osebujnim umjetnicima svjetskog glasa. Njegova sve šira i brojnija publika obožava upravo tu inovativnost i svježinu koju unosi u tradicionalni sevdah.

Pogledajte kako je bilo u našoj fotogaleriji:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije