Cesta Slemenice – Mačkovec: U lančanom sudaru slupana tri auta

Kako smo javili još jučer, u srijedu, 16. prosinca 2015. godine oko 17 sati na državnoj cesti između Slemenica i Mačkovca, kod plinske stanice, dogodio se lančani sudar u kojem su sudjelovala tri osobna vozila.

Nakon obavljenog očevida, u policiji saznajemo da 74-godišnji vozač osobnog automobila s područja grada Varaždina, brzinu kretanja vozila nije prilagodio gustoći prometa (kolona vozila). Kako se zbog toga nije mogao pravovremeno zaustaviiti došlo je do udara u stražnji dio vozila s kojim se ispred kao posljednji u koloni, nalazio zaustavljeni 32-godišnji vozač s područja grada Mursko Središće čiji je automobil uslijed udara odbačen prema naprijed te je udario u stražnji dio pridodane prikolice automobilu kojim je upravljala 63-godišnjakinja s područja općine Strahoninec.

Nakon udara vozilo varaždinskih registarskih oznaka sišlo je van kolnika i završilo u cestvonom jarku. 32-godišnji vozač je vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec gdje su nakon liječničkog pregleda utvrdili da je lakše ozlijeđen te je nakon obrade pušten kući, kazali su nam u policiji.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije