Fitness Studio FitLife: The… #legday

Dragi moji, nadam se da se još niste opustili jer blagdani su nam na samim vratima. Strka oko blagdanske kupovine nam krade slobodno vrijeme (..oke, i novac), a slobodnog vremena (..i novca) nam je ionako premalo. Nemojte se zapustiti sada kada vas vaše tijelo najviše treba, a usto ćete možda i uštedjeti nešto novca. 🙂

Upravo zbog toga sam vam pripremila jedan jednostavan trening za zdjelicu i noge pa se tako nadam da ćete vježbati s nama. Upravo zbog toga se za lijepe i zategnute noge moramo potruditi sada jer će nam na proljeće biti ipak malo prekasno. Za vježbanje ne trebate puno prostora ni rekvizita jer za sam “čin” vam je potrebno vaše lijepo tijelo, malo prostora, udobna odjeća (može i pidžama) i čarapice jer vam tenisice nisu obavezne, a ako kojim slučajem imate podno grijanje pokušajte vježbati bosi, uvjeravam vas, nije loše!

Vaš je zadatak da radite vježbu za vježbom u intervalima: rad/odmor za početnika 30:10s i za naprednog vježbača 50:10s. Ukupno pokušajte napraviti 7 serija, a između svake serije odmorite 60s te popijte malo vode ili nekog super zdravog napitka po želji, primjerice ja volim piti čaj. Najčešće tako biram mentu, majčinu dušicu ili đumbir. Naravno, rashlađen!

Sretno, vaša trenerica Ivana


Čučanj + abdukcija/odnoženje


Zanoženje u položaju upora/planka


Rameni most


Dijagonalni stražnji iskorak

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije