Kristijan Komorski iz Svete Marije – automehaničar u službi ribolova

Od malih nogu je, danas 40-godišnji Kristijan Komorski – Kiki, iz Svete Marije želio biti automehaničar i to je postao. Prije 30 godina odazvao se je na jedno pozivno ribičko natjecanje ŠRD-a Klen iz Svete Marije i odmah je osvojio medalju.

Kao 10-godišnjak je rekao kako bi želio biti ribič. I to je postao ne sanjajući kako će 30 godina poslije postati član svetomrske ribolovne ekipe koja će se od iduće sezone natjecati u najelitnijem ribolovnom razredu Hrvatske – Prvoj ligi HŠRS-a. Predan je i vjeran djelatnik koji veći dio dana provede u servisu Auto M, vlasnika Josipa Mustača, a kao ozebli sunce čeka slobodne trenutke za “bijeg na vodu”. Dodaje, da ipak pritom ne zaboravlja svoju obitelj.

U razgovoru s njim dotakli smo se ribolova nekada i danas pa kaže: -Što se tiče ribolova negda bilo je puno bolje. Imao sam tri štapa i Jupolovu kantu. Nije trebalo nebrojeno opreme i hrane za ribe, a danas bez toga ne ide – kaže, a tada pola u šali, a pola u zbilji dodaje:

– Sami smo si krivi tak smo ribe nafčilji!. Meni je dosta samo kaj sem poljek vode to me čini opuštenim i odmor za živce – priča, a na upit, s kojim se ulovom ponosi reći će:

‘Ponosan sam na svaki ulov, ali najponosniji sam na ulov svoga života, a to je moja supruga (smijeh) koja me podržava u tome. Podržava me u tome i cijela obitelj. Imaju razumijevanja jer sam većinu vikenda u ribolovu, ali ja znam naći vremena i za njih. Sretan sam što sam uspio svoju ribolovno strast prenijeti na svoju kćer Adrianu koja je počela osvajati pehare na ribolovnim natjecanjima.’

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije