Umirovljenici u Nedelišću plesali dico fox, cha-cha-cha i valcer

Klubovi za starije osobe, projekt koji financijski podržavaju Ministarstvo socijalne politike i mladih i Općina Nedelišće, nedavno su organizirali plesni tečaj u Nedelišću.

Članovi i članice Klubova tako su se mogli iskušati u nekoliko vrsta plesa, kao što su disco fox, cha-cha-cha, valcer i drugi. Sve aktivnosti Klubova su besplatne, pa je tako na sreću već spomenutih, i plesni tečaj bio besplatan. Naravno, to ne bi bilo moguće bez vrijednih volontera, u ovom slučaju voditelja plesa iz novoosnovanog Plesnog studija Butterfly. Patricija Topolnjak i Hrvoje Živković.

Od 15. siječnja 2016. godine službeno počinju s individualnom i grupnom podukom plesova poput društvenih, standardnih i latinoameričkih, ali i onih nesvakidašnjih poput kizombe, senzualnog plesa porijeklom iz Angole. Svi zainteresirani mogu im se javiti na 098 586 601 (Patricija) jer upisi su, kako saznajemo, u tijeku.

Naše umirovljenike koji su propustili ovaj tečaj pak tješimo, jer Patricija i Hrvoje najavili su ponovni dolazak u klubove, i to već u proljeće 2016.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije