SDP Kotoribe očekuje odlične rezultate i na lokalnim izborima

U petak, 4. prosinca Općinska organizacija SDP-a Kotoribe održala je svoju izvještajno – tematsku konvenciju. Prisutnim članovima, kao i nekolicini simpatizera stranke, izvještaj o radu za proteklih godinu dana podnio je predsjednik Roberto Ujlaki.

Bila je to i prilika da se osvrne na nedavno održane parlamentarne izbore na kojima je koalicija Hrvatska raste u Kotoribi dobila 52,45 posto, odnosno ukupno 759 glasova. Izuzetno smo zadovoljni izlaznošću i velikim brojem glasova koji potvrđuje da smo kao izvršna vlast ispunili očekivanja građana kojima zahvaljujemo na iskaznom povjerenju, naglasio je predsjednik Ujlaki.

– Ostvareni rezultati daju nam za pravo očekivati da, nakon uspjeha na parlamentarnim, ostvarimo pobjedu i na lokalnim izborima 2017-e, te ponovno dobijemo mjesto načelnika i još veći broj mandata u Općinskom vijeću – poručio je. S Ujlakijem se složio i prošlogodišnji dobitnik županijske Zlatne plakete Vinko Ujlaki, koji je također istakao kako stranka mora iskazati javnu zahvalnost svim mještanima, koji su velikim brojem glasova u Kotoribi nagradili provođenje programa koji nisu obećanja, već realnost.

– Kotoripčice i Kotoripčani su svjesni da ova vlast vodi računa o njima što su znali nagraditi na parlamentarnim izborima. Slobodno mogu reći da je Kotoriba zrela za status grada – rekao je dugogodišnji član SDP-a Slavko Marđetko. SDP u Kotoribi obnaša izvršnu vlast (Ljubomir Grgec – načelnik, Roberto Ujlaki – zamjenik načelnika) i izuzetno su zadovoljni projektima koje su realizirali.

Tako je obnovljena mrtvačnica, završena je izgradnja kanalizacijske mreže, obavljena je rekonstrukcija javne rasvjete pa nad Kotoribom sada cijele noći svijetle LED žarulje, intezivno se radi na projektu izgradnje cestovnog mosta Kotoriba – Murakerestur, počelo je asfaltiranje ceste koja povezuje Kotoribu i Goričan te se vodila briga o uređenju mjesta, mladima i potrebama socijalno ugroženih mještana.

Ujlaki je zahvalio i predsjedniku međimurskog SDP-a Mladenu Novaku na odličnoj suradnji i najavio kako će OO SDP-a Kotoribe uskoro biti bogatija za nekoliko članova, posebice mladih ljudi, pa se nada skorom početku rada Foruma mladih. Spomenuo je da je kotoripska organizacija na smamom vrhu što se tiče plaćanja članarina, ne samo u Međimurju, već i u Hrvatskoj. Na konvenciji su izabrani delegati koji će kotoripsku organizaciju zastupanati na županijskoj konvenciji. To su Roberto Ujlaki, Slavko Marđetko, Dino Krznar, Ljubomir Grgec, Stanislav Kostanjević i Krešo Pozder. Istaknuti su i kandidati za dobitnike Zlatne plakete, a to su Blaž Fran i Veronika Horvat.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije