Michelangelo: Naručite unikatan božićni ukras!

>> Michelangelo: Naručite unikatan božićni ukras!

Želite li ovaj Božić drugačiji ukras unikatanog dizajna, a uz to i povoljnu cijenu odaberite dekoracije dizajnirane i proizvedene u tvrtci Michelangelo d.o.o. kojih nema ih u širokoj prodaji.

Nešto potpuno drugačije od uobičajene blagdanske ponude za dekoriranje doma, poslovnih prostora, izloga, škola, vrtića, javnih prostora!

U Michelangelo izrađuju i dekoracije po narudžbi te prigodne 3D natpise. Ukrasi se izrađuju od tvrdog stiropora (eps-200) i bijelog stirodura (XPS) te su pogodni za dekoriranje interijera i exterijera. Po želji se mogu i bojati svim bojama bez organskih otapala. Do sada su ukrasi iz Michelangela ukrasili mnoge domove u Hrvatskoj, pa sve do Londona i Australije!

Svratite u Michelangelo u Pribislavec na adresu B. Radića 1, pogledajte njihovu ponudu i pronađite nešto za sebe i svoje bližnje!

AKCIJA! Pahuljice i ukrasi 10-12 cm samo 1 kn! OVDJE pogledajte božićne ukrase…

Uz standardnu ponudu blagdanskih dekoracija, nude i široku paletu unikatnih dekoracija, zidnih obloga, štukatura, imitacije drvenih greda, profila za indirektnu rasvjetu i mnogih jedinstvenih proizvoda za uređenje doma ili poslovnog prostora.

Kontakt brojevi: 040 343 692, 091 8997339, 091 752 7400, FACEBOOK, www.michelangelo-art.net

Preporučeno
Najnovije