Još jedno veliko iskustvo ekipe SK ALZAS

>> Još jedno veliko iskustvo ekipe SK ALZAS

Kako smo već najavljivali, ekipa Streljačkog kluba ALZAS iz Čakovca nastupila je na 39. Međunarodnom turniru pod nazivom Trofej Mladosti u Zagrebu ove nedjelje. U vrlo jako i iznimno dobro pripremljenom terenu streljačkog saveza Mladost u konkurenciji zračnim pištoljem na 10 metara gdje je nastupilo ukupno 63 natjecatelja, među kojima i streljači iz SK Alzas mogao se osjetiti dašak pravog natjecateljskog duha.

Za SK Alzas nastupio je poznati trojac Saša Kralj, Božidar Kolarić (546 krugova – 52.) i Ivica Takač (556 krugova – 38.), a najbolje plasirani je bio Kralj Saša pucavši 570 krugova i zauzeo je 9. mjesto. Valja napomenuti da mu je za trunkicu pobjeglo finale u koje je ušlo prvih osam plasiranih. Ako bismo pogledali samo hrvatske pucače, Kralj bi po rangu samo hrvatskih bio na 4. mjestu.

Trener Marijan Turk s malim žaljenjem za prepuštenim finalem može biti iznimno zadovoljan svojom ekipom, jer uz ovakvu konkurenciju mogu se pohvaliti na još jednom iznimno nezaboravnom iskustvu koje će im vrlo dobro doći već narednog vikenda (12.12.) kada se u Čakovcu održava županijsko, a nakon toga (19.12.) i u Osijeku III. kolo 1. A i B Hrvatske lige.

U First ligi zadržali prvo mjesto

U tjednu za nama nastupili su u Mađarskoj na III. kolu First lige, gdje su zauzeli odlično 2. mjesto, ali i zadržali 1. mjesto u ukupnom poretku za koji se boduje 6 kola svaki put s drugim domaćinom.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije