Zrinskice pružile veliki otpor Lokomotivi

U susretu Prve hrvatske rukometne lige za žene Zrinski je gostovao kod Lokomotive. Zagrepčanke su kao sudionice Lige prvakinja bile apsolutne favoritkinje, no Čakovčanke su se opet pokazale kao tvrd orah.

Zrinski odlično otvara susret i u 16. minuti je 5:8 za našu ekipu. Zagrepčanke se do poluvremena približavaju i na odmor se ide rezultatom 12:13. Odlično prvo poluvrijeme naše ekipe.

U drugom dijelu domaćin ima od jednog do tri gola prednosti i tako sve do 51. minute kada je bilo 22:21. Tada Lokomotiva lomi utakmicu i odlazi na 26:22. Do kraja susreta gol za gol i pobjeda Lokomotive 28:24.

Kod Zrinskog 10 golova Ana – Marie Gavrić, Ana – Marija Maljak 6, Stela Posavec 4, Tena Horvat 2, Ira Resman i Paula Posavec 1. Teja Ivačić imala je 6 obrana i jedna obrana Marte Kozjak.

Zrinski je ostao na 12. bodova na 6. poziciji. Ove godine preostaje još jedno kolo u kojemu naše rukometašice idućeg vikenda dočekuju Split 2010. koji je za jedno mjesto na tablici bolji od naše ekipe. Vjerujemo da će Zrinskice godinu završiti pobjedom, ali za to će im trebati velika podrška s tribina.

U 3. HRL sjever rukometašice Ludbrega izgubile su od Zrinskog 2 22:25 (10:14). U derbiju su rukometaši Trnovca pobijedili Nedelišće 31:27 (17:14).

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije