Akcijski paketi LED žarulja DayLux A+

LED rasvjeta osim što ima vrlo dugačak vijek trajanja, troši malo energije te joj je razina energetske efikasnosti visoka. Prednosti koje LED rasvjeta nudi su najbolje uočljive kod prostorija u kojima je rasvjeta u funkciji većinu vremena, poput škola, ureda, reklamnih oglasa, hala za proizvodnju, benzinskih postaja.

Osim u takvim prostorima, ušteda korištenjem upravo LED rasvjete moguća je i u obiteljskim kućama, hotelijerstvu, ugostiteljskim objektima kao i kod vanjske, javne rasvjete koja se nalazi na ulicama, parkiralištima, parkovima i slično.

​O​kolinu doživljavamo ne samo kao svjetlost i tamu, svjetlo i sjenu, već i bojama. Svjetlost koju isijava žarulja ima intrinzičnu boju. Poznata je kao boja svjetlosti i određena je temperaturom boje u Kelvinima (K). Što je veća temperatura, svjetlost je bijelja tj. “hladnija” (naginje prema plavkastoj).

Topla bijela boja

​(2700K) ​sa žućkastom primjesom koja je vrlo slična svjetlosti koju emitira obična žarulja sa žarnom niti. To je dobra boja za oči te se stoga posebno preporučuje za unutarnju upotrebu u stambenim prostorima za boravak, kao što su kuhinja, dnevna soba i spavaonica.

Prednosti LED rasvjete:

– LED žarulje imaju standardna grla

– Nema UV zračenja

– Emisija topline je smanjenja te su samim time smanjeni i troškovi klimatizacije

– Eko prijateljski

– Više od 10 tisuća uključenja koja ne utječu na radni vijek rasvjete

– Niži troškovi održavanja zbog manje potrebe za promjenom žarulja.

Naručite LED rasvjetu u Centru energetske efikasnosti OVDJE

Preporučeno
Najnovije