Našla ih policija: Ukrali skupe majice, odgurnuli prodavačicu i otišli

U posljednje vrijeme krađe i napadi na prodavače po trgovačkim centrima u Međimurju uzele su maha čemu u prilog ide i najnoviji slučaj koji se dogodio u Čakovcu.

Tako iz policije javljaju da su 9. studenoga oko 18 sati dvojica 19-godišnjaka počinila kaznena djela razbojničke krađe i krađe.

– Oni su u trgovini jednog trgovačkog centra koji se nalazi na adresi u Zgrebačkoj ulici u Čakovcu ukrali odjevne predmete vrijednosti više stotina kuna. U krađi ih je zatekla prodavačica i pokušala zadržati do dolaska policije. Kako bi zadržali ukradeni predmet, jedan od njih odgurnuo je prodavačicu nakon čega su obojica pobjegli iz trgovine. U događaju prodavačica nije ozlijeđena, dok su ukradeni predmeti oduzeti od počinitelja i vraćeni predstavniku vlasnika, kažu u policiji.

Neslužbeno saznajemo da se radi o mladićima iz Trnovca i Čakovca koji su ukrali dvije markirane majice – svaka vrijedi oko 450 kuna.

– Protiv 19-godišnjaka koji je primijenio silu prema prodavačici kako bi u svom posjedu zadržao ukradeni predmet, podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku zbog počinjenja razbojničke krađe, dok je drugi 19-godišnjak počinio kazneno djelo krađe male vrijednosti ukrade stvari, a za koje se progon protiv počinitelja poduzima podnošenjem privatne tužbe – priopćili su iz policije koji su i ovom slučaju uspješno obavili svoj zadatak i pronašli lopove. Brzom i profesionalnom rekacijom odaslali su poruku da se krasti ne isplati jer kamere i budno policijsko oko vide sve.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije